...

BÖLÜM ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMİ

Sevgili Öğrencilerimiz,

Arkeoloji Bölümü’nde 2023-2024 ve 2024-2025 akademik yıllarında görev yapacak Bölüm Öğrenci Temsilcisi seçimi yapılacaktır. Bölüm temsilciliğine aday öğrencilerimiz danışman hocalarımıza isteğini bildirmeli ve Bölüm Başkanlığı’na bir dilekçe ile başvurusunu yapmalıdır.

Bölüm Öğrenci Temsilcisi Seçimi 5 Aralık 2023 tarihinde saat 11:30 – 13:00’da Bölüm Seminer Salonunda (BSS) yapılacaktır.

BSS’de seçim sandığı kurulacak, öğretim elemanlarının denetiminde oylar imza karşılığı kapalı verilecek ve sayım açık yapılacaktır.

Bölüm temsilcisi adaylarında aranacak nitelikler:

1-Siyasi parti organlarında üye veya görevli olmamak,

2-Yüz kızartıcı suçlardan dolayı adli sicil kaydı bulunmamak,

3-Uyarı cezası dışında disiplin cezası almamak,

4- Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olmak,

5-Terör örgütlerine aidiyeti veya bunlarla irtibatı olmaması,

Seçilecek olan Bölüm temsilcisinin görevi şunlardır:

1-Temsil ettiği bölümün öğrenci sorunlarını belirlemek ve bunların çözümü için bölüm akademik kuruluna iletmek,

2- Öğrenci etkinliklerini koordine etmek,

3- Öğrenci etkinliklerinde bölümü temsil etmek,

4- Bölüm Başkanının davet üzerine Bölüm akademik toplantılarına katılmak.

Aday öğrencilerimizin seçime eksiksiz katılımını diler, adaylarımızın seçim kampanyaları için şimdiden başarılar dileriz.

Arkeoloji Bölümü Başkanlığı